Open Job – Huoltoteknikko/-insinööri | Kpa Unicon
Close

hoitaa ja suunnittelee asiakkaidemme lämpö- ja voimalaitosten korjaus- ja huoltopalveluita osana KPA Unicon Oy:n kenttähuoltotiimiä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen aktiivista huoltoteknikkoa/-insinööriä. Työtehtävänäsi on hoitaa ja suunnitella asiakkaidemme lämpö- ja voimalaitosten korjaus- ja huoltopalveluita osana KPA Unicon Oy:n kenttähuoltotiimiä.

Tehtävässäsi tulet toimimaan vahvasti asiakasrajapinnassa ja etsimään asiakkaalle parhaan lisäarvon tuottavia ratkaisuja. Toimipaikkasi on Kiuruvedellä tai Oulussa, mutta myös muut toimipisteemme Suomessa ovat mahdollisia työskentelypaikkoja. Asiakaskohteet sijaitsevat ympäri Suomea ja työ edellyttää matkustusvalmiutta. Työ on luonteeltaan itsenäistä.

Toivomme sinulta:

  • Itseohjautuvuutta ja motivaatiota
  • ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • yhteistyökykyä oman tiimin ja eri organisaatioiden välillä
  • asiakaspalveluhenkisyyttä

 Edellytämme:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (teknikko/AMK)
  • englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa
  • matkustusvalmiutta ja kiinnostusta toimia liikkuvassa työssä

Voit olla kokenut konkari tai hyvän asenteen omaava vasta työurasi alkutaipapaleella oleva henkilö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista, monipuolista ja haastavaa työtä huipputason teknologian parissa sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Pääset osaksi tiimiä, jossa panostetaan työntekijöiden kehittämiseen, kouluttamiseen ja työhyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Timonen, 044 4221 506.

Hae tehtävää täällä viimeistään 20.1.2019

Lue täältä millaisella asenteella KPA Uniconilla tehdään töitä ja millaisen hakemuksen haluamme saada sinulta.

Olemme suomalainen perheyhtiö ja jo vuodesta 1990 olemme olleet puhtaan, uudistuvan energian edistäjä ja puolestapuhuja. Luomme ja toteutamme puhtaan energian ratkaisuja, sekä uudistamme olemassa olevia energiatuotantojärjestelmiä puhtaalla teknologialla. Vuorovaikutamme tarjoamalla energiatuottajien työtä uudistavia digitaalisia työkaluja ja johdamme keskustelua puhtaan energian puolesta ja teemme aloitteita, jotka tuottavat arvoa kumppaneillemme. 

Konsernimme työllistää noin 240 energiateollisuuden ammattilaista Suomessa, Venäjällä, Ranskassa, Kroatiassa ja Chilessä. Yhtiön päätoimipaikka on Pieksämäellä ja energiateknologiaa valmistavat tehtaat Kiuruvedellä sekä Lapualla.