Open Job – Painelaitesuunnittelija | Kpa Unicon
Close

Päävastuualueesi on biomassa- sekä öljy- ja kaasukattilalaitosten painelaitesuunnittelutehtävät.

Haemme painelaitesuunnittelijaa tuoteryhmäämme. Päävastuualueesi on biomassa- sekä öljy- ja kaasukattilalaitosten painelaitesuunnittelutehtävät. Tuet myynti-, toteutus- ja service-projekteja sekä osallistut kehitysprojekteihin.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:

  • Painelaitesuunnittelu, 3D: Kattiloiden painerunko ja muut painelaitteet
  • Painelaitteiden valmistettavuuden ja asennettavuuden kehitys
  • Painelaitesuunnittelumateriaalin hallinta

Vaatimukset:

Olet vasta-alkaja tai kokenut painelaitesuunnittelija. Tunnet painelaitestandardit (EN/ASME) sekä niihin liittyvät hitsaus- ja materiaali-, lujuustekniset vaatimukset. Aiempi kokemus lämpö- ja voimalaitoksista sekä 3D-suunnittelujärjestelmistä katsotaan eduksi. Koulutukseltasi olet energia tai konetekniikan insinööri tai diplomi-insinööri. Olet tiimipelaaja, jolla on hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista, monipuolista ja haastavaa työtä huipputason teknologian parissa sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.

Työskentelypaikkakuntasi voi olla Kuopio, Pieksämäki, Pirkkala, Helsinki, Kiuruvesi tai Lapua.

Lisätietoja:

Tarmo Hatunen, COO, puh. 040 756 5079.

Lähetä hakemuksesi täällä viimeistään 20.1.2019

Lue täältä millaisella asenteella KPA Uniconilla tehdään töitä ja millaisen hakemuksen haluamme saada sinulta.

Olemme suomalainen perheyhtiö ja jo vuodesta 1990 olemme olleet puhtaan, uudistuvan energian edistäjä ja puolestapuhuja. Luomme ja toteutamme puhtaan energian ratkaisuja, sekä uudistamme olemassa olevia energiatuotantojärjestelmiä puhtaalla teknologialla. Vuorovaikutamme tarjoamalla energiatuottajien työtä uudistavia digitaalisia työkaluja ja johdamme keskustelua puhtaan energian puolesta ja teemme aloitteita, jotka tuottavat arvoa kumppaneillemme. 

Konsernimme työllistää noin 240 energiateollisuuden ammattilaista Suomessa, Venäjällä, Ranskassa, Kroatiassa ja Chilessä. Yhtiön päätoimipaikka on Pieksämäellä ja energiateknologiaa valmistavat tehtaat Kiuruvedellä sekä Lapualla.