Open Job – Projekti-insinööri | Kpa Unicon
Close

Kattilalaitosten layout- ja painerunkosuunnittelutehtäviin.

Haemme kokeneita projekti-insinöörejä kattilalaitosten layout- ja painerunkosuunnittelutehtäviin. Työssäsi vastaat omasta suunnittelukokonaisuudestasi. Toimit läheisessä yhteistyössä sekä yhtiömme konepajojen että muun projektihenkilöstön kanssa.

Tuotekehityksen osalta rooliin kuuluu aktiivisesti tuoda luovalla tavalla uusia ideoita ja ajatuksia esille, sekä jakaa tietoa ja kokemusta organisaatiossamme.

Toivomme sinulta:

  • teknistä koulutustaustaa (DI tai insinööri)
  • kokemusta kattilalaitosten layout- ja/tai painerunkosuunnittelusta
  • yleistä kattilarakenteiden sekä voimalaitosympäristön ja -prosessien tuntemusta

Edellytämme:

  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • matkustusvalmiutta
  • asiakaspalveluhenkistä ja aktiivista asennetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista, monipuolista ja haastavaa työtä huipputason teknologian parissa sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Pääset osaksi tiimiä, jossa panostetaan työntekijöiden kehittämiseen ja kouluttamiseen.

Voit työskennellä ensisijaisesti joko Kiuruvedellä, Kempeleessä, Pieksämäellä tai Kuopiossa, muut yrityksen toimipisteet ovat myös neuvoteltavissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Räty, 040 504 0654.

Hae tehtävää täällä 20.1.2019 mennessä

Olemme suomalainen perheyhtiö ja jo vuodesta 1990 olemme olleet puhtaan, uudistuvan energian edistäjä ja puolestapuhuja. Luomme ja toteutamme puhtaan energian ratkaisuja, sekä uudistamme olemassa olevia energiatuotantojärjestelmiä puhtaalla teknologialla. Vuorovaikutamme tarjoamalla energiatuottajien työtä uudistavia digitaalisia työkaluja ja johdamme keskustelua puhtaan energian puolesta ja teemme aloitteita, jotka tuottavat arvoa kumppaneillemme. 

Konsernimme työllistää noin 240 energiateollisuuden ammattilaista Suomessa, Venäjällä, Ranskassa, Kroatiassa ja Chilessä. Yhtiön päätoimipaikka on Pieksämäellä ja energiateknologiaa valmistavat tehtaat Kiuruvedellä sekä Lapualla.