Open Job – Työmaapäällikkö | Kpa Unicon
Close

Vastaamaan kokonaisvaltaisesti lämpö- ja voimalaitosrakennushankkeiden tehtävien ja suunnitelmien etenemisestä sekä onnistumisesta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen työmaapäällikköä. Työmaapäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti lämpö- ja voimalaitosrakennushankkeiden tehtävien ja suunnitelmien etenemisestä sekä onnistumisesta. Työtehtäviä ovat mm. johtaa työmaatiimiä, kommunikoida asiakkaan, aliurakoitsijoiden sekä tavaran toimittajien välillä. Varmistat omalla panoksellasi työntekijöiden sekä alihankkijoiden tehokkaan ja turvallisen työskentelyn työmaalla.

Työmaakohteet sijaitsevat maailman laajuisesti ja työ edellyttää matkustusvalmiutta. Työ on luonteeltaan itsenäistä.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (teknikko/AMK)
  • useamman vuoden työkokemusta vastaavista tai vaativista asennustyömaahankkeista
  • matkustusvalmiutta ja kiinnostusta toimia liikkuvassa työssä
  • kommunikointia suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito eduksi
  • kokemusta ja ymmärrystä tavoitteellisesta hankkeiden läpivienneistä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista, monipuolista ja haastavaa työtä huipputason teknologian parissa sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Pääset osaksi tiimiä, jossa panostetaan työntekijöiden kehittämiseen ja kouluttamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Timonen, 044 422 1506.

Hae tehtävää täällä viimeistään 20.1.2019

Lue täältä millaisella asenteella KPA Uniconilla tehdään töitä ja millaisen hakemuksen haluamme saada sinulta.

Olemme suomalainen perheyhtiö ja jo vuodesta 1990 olemme olleet puhtaan, uudistuvan energian edistäjä ja puolestapuhuja. Luomme ja toteutamme puhtaan energian ratkaisuja, sekä uudistamme olemassa olevia energiatuotantojärjestelmiä puhtaalla teknologialla. Vuorovaikutamme tarjoamalla energiatuottajien työtä uudistavia digitaalisia työkaluja ja johdamme keskustelua puhtaan energian puolesta ja teemme aloitteita, jotka tuottavat arvoa kumppaneillemme.

Konsernimme työllistää noin 240 energiateollisuuden ammattilaista Suomessa, Venäjällä, Ranskassa, Kroatiassa ja Chilessä. Yhtiön päätoimipaikka on Pieksämäellä ja energiateknologiaa valmistavat tehtaat Kiuruvedellä sekä Lapualla.