Open Jobs – Laitossuunnittelija | Kpa Unicon
Close

Laitossuunnittelija toimii projekti- ja tarjousvaiheiden layout- ja putkistosuunnittelijana.

Haemme laitossuunnittelijaa  KPA Uniconin Pieksämäen, Kuopion, Helsingin tai Pirkkalan toimipisteeseen. Laitossuunnittelija toimii projekti- ja tarjousvaiheiden layout- ja putkistosuunnittelijana.

Toivomme sinulta:

  • Diplomi-insinöörin tai insinöörin (amk) koulutusta konstruktio-, kone-, energia-, tai prosessitekniikkaan liittyen
  • Kokemusta layout- ja putkistosuunnittelusta, sekä alan keskeisten standardien tuntemusta
  • 3D-suunnitteluohjelmiston osaamista (Vertex G4 tai Autodesk Plant 3D osaaminen katsotaan eduksi)
  • Englannin hyvää suullista ja kirjallista osaamista, muut kielet katsotaan eduksi
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia

Odotamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta sekä yhteistyökykyistä otetta tiimityöskentelyyn. Hakijan eduksi katsotaan kokemus kattilalaitosten layout-, putkisto-, painelaite-, prosessi- ja hoitotaso / teräsrakennesuunnittelusta.

Tehtäviisi kuuluu:
Laitossuunnittelijana varmistat toimitus- sekä tarjousprojektien onnistuneen layoutsuunnittelun laitesijoituksen ja putkistojen osalta. Teet layout-, putkisto- ja hoitotasosijoitussuunnittelua, sekä toimit tiiviissä yhteistyössä projektien aikana niin sisäisten kuin ulkoisten organisaatioiden kanssa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme vastuullisen työn vakaassa ja kansainvälisessä työympäristössä. Pääset työskentelemään asiantuntevien ja kokeneiden kollegoiden kanssa. Saat kehittää osaamistasi haasteellisessa roolissa. Yritys tarjoaa työntekijöilleen kattavan työterveyshuollon, joustavat työajat, opiskelumahdollisuudet, etätyöskentelymahdollisuuden, kannustavan palkkauksen sekä tukee henkilöstöään liikunta- ja kulttuuriharrastuksissa.

Haethan tehtävään täällä viimeistään 20.1.2019

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tarmo Hatunen, COO, 040 756 5079.

Lue täältä millaisella asenteella KPA Uniconilla tehdään töitä ja millaisen hakemuksen haluamme saada sinulta.

 

Olemme suomalainen perheyhtiö ja jo vuodesta 1990 olemme olleet puhtaan, uudistuvan energian edistäjä ja puolestapuhuja. Luomme ja toteutamme puhtaan energian ratkaisuja, sekä uudistamme olemassa olevia energiatuotantojärjestelmiä puhtaalla teknologialla. Vuorovaikutamme tarjoamalla energiatuottajien työtä uudistavia digitaalisia työkaluja ja johdamme keskustelua puhtaan energian puolesta ja teemme aloitteita, jotka tuottavat arvoa kumppaneillemme. 

Konsernimme työllistää noin 240 energiateollisuuden ammattilaista Suomessa, Venäjällä, Ranskassa, Kroatiassa ja Chilessä. Yhtiön päätoimipaikka on Pieksämäellä ja energiateknologiaa valmistavat tehtaat Kiuruvedellä sekä Lapualla.