Close

KPA Unicon suunnittelee, rakentaa ja toimittaa lämpö- ja voimalaitoksia ympäri maailmaa. Lisäksi yritys tuottaa käyttö- ja huoltopalveluita ja toimii tiettyjen laitosten osaomistajana.

Liiketoiminnan perusta nojaa ympäristöarvoihin ja puhtaaseen energiaan. KPA Unicon toimittaa maailmanlaajuisesti ratkaisuja puhtaaseen energian tuotantoon. 30 toimintavuotensa aikana yritys on noussut maailmalla arvostetuksi kattilalaitosten avaimet käteen -toimittajaksi, jonka tärkeimmät voimavarat ovat hyvinvoivassa henkilöstössä.

“Liikevaihtomme ylittää 100 miljoonan euron rajan vuonna 2019. Olemme saaneet paljon todella kiinnostavia toimeksiantoja ulkomailta. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitsemme lisää osaajia kehittymään kanssamme kansainvälisiksi käytännön työn osaajiksi ja asiantuntijoiksi,” hallituksen varapuheenjohtaja Jukka-Pekka Kovanen kertoo.

Perheyrityksestä Suomen arvostetuimmaksi toimijaksi kasvaneen yrityksen laatu ja osaaminen syntyvät panostuksista henkilöstön hyvinvointiin. Työntekijöistään yritys kehittää huippuosaajia.

“Haemme nyt joukkoomme useita osaajia eri aloilta. Tämä on meidän tähän mennessä suurin rekrytointikokonaisuutemme, mutta kasvun jatkuessa näyttää vahvasti siltä, että tämä on vasta alkua. Työnantajana meille on äärimmäisen tärkeää, että teemme sen mitä lupaamme, pidämme laadun korkealla ja kehitämme henkilöstöämme. Henkilöstön hyvinvointi on ensisijaista. Meille tärkeintä on työntekijät, jotka voivat hyvin,” sanoo KPA Uniconin henkilöstöjohtaja Sisko Kivistö.

KPA Unicon hakee toimipisteisiinsä ympäri Suomea muun muassa asentajia, hitsaajia ja käyttöönottajia, suunnittelijoita, myynnin ammattilaisia sekä eri alojen insinöörejä.

Laatu varmistetaan motivoituneilla kehittyvillä osaajilla

Maailmanlaajuisesti arvostetun asemansa KPA Unicon on saavuttanut laatunsa ja luotettavuutensa takia. Perheyritys on pystynyt takaamaan erittäin korkean käytettävyyden laitoksilleen.

“Haluamme osaajat vakituiseen työsuhteeseen, koska vain siten voimme täysin seistä laatumme takana. Kehitämme tekijöitämme jatkuvasti. Työmme huippulaatu on osaavien työntekijöiden ansiota,” Jukka-Pekka Kovanen kiittelee.

Projektit etenevät aikatauluissaan eivätkä ne ole yhdestä miehestä tai naisesta kiinni. KPA Uniconilla työntekijä ei jää yksin tehtävänsä kanssa, kunhan vain osaa avata suunsa ja pyytää apua. Laatu edellyttää toimivia prosesseja. Hiotut prosessit luovat työhön varmuutta, joka puolestaan edesauttaa hyvinvointia ja viihtymistä.

Kasva kanssamme kansainväliseksi osaajaksi tai suomalaiseksi huipuksi

KPA Unicon työntekijät ovat rentoja innovatiivisia osaajia, jotka haluavat haastaa ja kehittää itseään. Itsensä johtaminen ja itseohjautuvuus näkyvät yrityksen toiminnassa. KPA Uniconilla ollaan siirrytty organisaatiomalliin, jossa tiimityöskentely ja tiimin päätöksenteko korostuvat.

“Työntekijöissämme näkyy sellaista sisäistä yrittäjyyttä ja motivaatiota, joka mielestäni heijastuu perheyrittäjyydestä ja siitä voimakkaasta tunteesta, että yhdessä saadaan hyviä asioita aikaiseksi. Palveluksessamme voi varsin vapaasti ja yrityksen tukemana kehittää itseään ammatillisesti, vaihtaa halutessaan toimenkuvaa talon sisällä tai lähteä haastamaan itseään kansainvälisillä kentillä. Meillä eivät oppimisen rajat tule kovin helposti vastaan”, henkilöstöjohtaja Sisko Kivistö lupaa.

Tiimityö tuo KPA Uniconin työntekijät lähemmäs asiakasta. Samalla he näkevät suoraan kenelle ja miksi työtä tehdään.

“Puhdas energiantuotanto ja ympäristöarvot ovat meille erittäin tärkeitä. Työntekijämme näkevät itse, millainen merkitys työllämme on ympäristölle. Esimerkiksi Bosniassa uusi puhtaan energian laitoksemme korvasi maan suurimman hiilivoimalaitoksen. Teemme tätä työtä myös paremman tulevaisuuden eteen ja siksi työ palkitsee eri tavalla kuin muilla toimialoilla”, Jukka-Pekka Kovanen kertoo.

KPA Uniconilla on toimipisteitä Pieksämäellä, Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Haapavedellä ja Kempeleellä sekä konepajat Kiuruvedellä ja Lapualla. Tämän lisäksi yrityksellä on maayhtiöt Venäjällä, Chilessä, Kroatiassa ja Ranskassa. Urakoita tehdään tietysti ympäri maailmaa. Työskennellä voi siis varsin monessa paikassa. Erilaista osaamista tarvitaan runsaasti ja osa tehtävistä on hoidettavissa pitkälti etänä.

Tervetuloa töihin KPA Uniconille

Haemme nyt useita henkilöitä kehittymään alansa huippuosaajiksi. Pidämme huolta omistamme ja seisomme laadun ja arvojemme takana. Osaamme myös suhtautua elämään ja työhön rennosti pilke silmäkulmassa.

Lue hakuilmoituksista tarkemmin, miten hyvin sovit tehtävään. Mieti, miten voit omalla osaamisellasi auttaa meitä. Soita haettavaan tehtävään nimetylle henkilölle ja kerro itsestäsi, osaamisestasi, kokemuksestasi ja ennen kaikkea motivaatiostasi työskennellä KPA Uniconilla. Voit myös kiteyttää ydinosaamisesi ja motivaatiosi yhden liuskan mittaiseen tekstiin.

Palkkaamme ammattitaitoisia osaajia seuraaviin tehtäviin:

Jos haluat työskennellä KPA Uniconilla, mutta et löytänyt itseäsi näistä ilmoituksista, soita henkilöstöjohtaja Sisko Kivistölle, 040 773 5214 ja kerro, miten voit auttaa KPA Uniconia osaamisellasi.

Hyvä työ on aina kahden kauppa – ota siis yhteyttä arkailematta.