Tänään 1.7.2020 tulee 30 vuotta siitä, kun KPA Unicon Oy aloitti toiminnan energiamarkkinoilla. | Kpa Unicon
Close

Kiitos koko KPA Uniconin henkilöstölle kuluneista vuosista, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

”Meitä oli neljä työteliästä ja businessnälkäistä nuorta miestä lähdössä valloittamaan maailmaa energian tuotannon ja tekemisen avulla. Aamulla 1.7.1990 Pieksämäen Keskuskadun ja Kauppakadun kulmauksessa olevasta toimistosta alkoi herrojen Pekka Kovasen (toimitusjohtajana), Juha Sormusen (varatoimitusjohtajana), Raimo Rossisen (projektipäällikkönä) ja Mikko Nyyssösen (suunnittelijana)yhteistyö, johon jokainen toi vahvan osaamisensa ja panostuksensa. On ollut todella mielekästä kasvattaa yrityksestä globaalia osaavan sekä aktiivisen henkilökunnan kanssa ja työ jatkuu edelleen entistä tehokkaammin.

Tänään meitä on noin 220 henkilöä tekemässä puhtaan energian ratkaisuja, niin suomessa, kuin kahdeksalla toimipaikalla eri puolilla maailmaa – maailman valloitus on todellakin onnistunut!”

Pekka Kovanen, KPA Uniconin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja.

”On ollut kunnia jatkaa perheyritystä isäni ja yrityksen perustajan Pekka Kovasen jalanjäljissä. Olemme kolmessa vuosikymmenessä kasvaneet merkittäväksi toimijaksi energiasektorilla kotimaassa ja ulkomailla. Näen että meillä on iso rooli tulevaisuudessa, kun etsitään ratkaisuja joilla vähennetään fossiilisten polttoaineiden käyttöä.

Kiitos koko KPA Uniconin henkilöstölle kuluneista vuosista, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.  

Jukka-Pekka Kovanen, toimitusjohtaja, KPA Unicon