Close

KPA Unicon Group Oy ja sen konserniyritykset kunnioittavat yksityisyyttäsi.
KPA Unicon Group Oy ja Tietosuojaseloste

KPA Unicon Group Oy ja sen konserniyritykset kunnioittavat yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojaselosteessa määritellään yksityisyyttä koskevat oikeutesi ja sitoumuksemme henkilötietosi suojaamiseen.

KPA Unicon Group Oy on kansainvälinen yritys, jonka juridiset yksiköt, liiketoimintaprosessit, hallintorakenteet ja tekniset järjestelmät ylittävät maiden rajat. KPA Unicon Oy toimittaa puhtaita ja uusiutuvia energiaratkaisuja ja palveluja julkisille ja yksityisille liiketoiminnoille (Asiakkaat) ympäri maailmaa.

KPA Unicon Group Oy:n pääkonttori on Suomessa, ja KPA Unicon Group -konserniin sovelletaan EU:n yksityisyydensuojaa koskevaa lainsäädäntöä mukaan lukien yleinen tietosuoja-asetus (GDPR).

Tämä tietosuojaseloste on saatavilla www.kpaunicon.com -verkkosivulla ja jokaisen sivuston alareunasta löytyvän linkin kautta.

 

Laajuus ja hyväksyminen

Tätä tietosuojaselostetta sovelletaan KPA Unicon Group Oy:n kaikkiin liiketoimintaprosesseihin ja kaikkiin sivustoihin, verkkotunnuksiin ja pilvipalveluihin. Mahdolliset palvelukohtaiset lisäykset löytyvät palveluehdoista, tietojenkäsittelysopimuksista tai muista vastaavista palvelukohtaisista tiedoista.

Tietosuojaseloste tarjoaa tietoa KPA Unicon Group Oy:n suorittamasta tietojen käsittelystä, niissä tilanteissa, joissa KPA Unicon Group Oy toimii rekisterinpitäjä.

Henkilötiedot ovat tietoja, joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa, kuten esimerkiksi sähköpostiosoite, katuosoite tai puhelinnumero jne.

KPA Unicon Group Oy käsittelee työnhakijoiden, yhteyshenkilöiden ja mahdollisten uusien asiakkaiden henkilötietoja, jotka ottavat meihin yhteyttä KPA Unicon Group Oy:n sivustojen tai muiden kanavien kautta.

KPA Unicon Group Oy:n konserniyhtiö toimii rekisterinpitäjänä silloin, kun se määrittelee henkilötietojesi käyttötarkoituksen ja käytettävät keinot. KPA Unicon Group Oy on rekisterinpitäjä myös silloin, kun KPA Unicon Group Oy kerää henkilötietojasi sinusta työnhakijana, asiakkaana tai mahdollisen asiakkaan edustajana tai sivuston käyttäjänä.

 

Käsittelyn perusteet

Voidaksemme hallinnoida asiakassuhteita ja noudattaa asiakkaille antamiamme sitoumuksia tarvitsemme tietoa sinusta asiakkaan yhteyshenkilönä tai palvelun käyttäjänä. Henkilötietojen käsittelytarkoitukset ovat:

 1. Asiakkaidemme myynti- ja sopimusasioiden hoitaminen
 2. Tarjousten laatiminen tuotteista ja palveluista asiakkaan pyynnöstä
 3. Sinun tai asiakkaiden kanssa tehtyjen sopimusten mukaisten toimitusten suorittaminen
 4. Tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvän tuen tarjoaminen
 5. Tuotteidemme ja palveluidemme laadun, toimivuuden ja käyttökokemuksen sekä KPA Unicon Group Oy:n sivustojen parantaminen ja kehittäminen
 6. Turvallisuusuhkien havaitseminen, lieventäminen ja estäminen sekä järjestelmien ylläpito ja virheenpoisto
 7. Tuotteidemme ja palveluidemme väärinkäytön estäminen
 8. Tilausten ja laskutuksen hoitaminen, maksujen käsittely ja muu taloudellinen seuranta
 9. Palveluympäristöjen hallinnointi käyttäjien perehdyttämistä varten sekä käyttäjien ja KPA Unicon Group Oy välisen vuorovaikutuksen mahdollistamiseksi

Edellä lueteltujen kohtien mukaisten henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on oikeutettu etu eli KPA Unicon Group Oy laillinen ja liiketoimintaan liittyvä intressi käsitellä henkilötietojasi tavalla, joka ei käsityksemme mukaan ole ristiriidassa yksityisyyttä koskevien oikeuksiesi ja vapauksiesi kanssa.

Mahdolliset asiakkaat

KPA Unicon Group Oy käsittelee potentiaalisia asiakkaita vain yritystasolla, ei koskaan henkilötietotasolla. Evästekäytäntömme on kuvattu verkkosivustollamme erillisellä evästeinfo-sivulla.

Työnhakijat

Jos olet työnhakija, käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme arvioida mahdollisuuksiasi työskennellä KPA Unicon Group Oy:n palveluksessa. Tällaisen käsittelyn oikeudellinen peruste on oikeutettu etu.

 

Henkilötietojen kerääminen

Yleensä KPA Unicon Group Oy kerää henkilötietoja suoraan sinulta tai muilta asiakkaisiimme liittyviltä henkilöiltä. Tällainen henkilö voi olla esimies tai kollega. Jos asiakas, jolle työskentelet, ostaa KPA Unicon Group Oy:n tuotteita tai palveluja KPA Unicon Group Oy:n kumppanuusyrityksen kautta, voimme kerätä tietoja sinusta kumppanuusyritykseltä.

Käytämme evästeitä ja muita seurantamenetelmiä käyttäessäsi KPA Unicon Group Oy:n sivustoja ja myös sähköpostiin liittyvässä vuorovaikutuksessa sivustojemme käyttökokemuksen optimoimiseksi.

Joissakin tapauksissa voimme kerätä tietoa sinusta myös muista lähteistä. Nämä lähteet voivat olla tietoja kerääviä kolmansia osapuolia, KPA Unicon Group Oy:n markkinointikumppaneita, julkisia lähteitä tai kolmansia verkkoyhteisöpalveluja. KPA Unicon Group Oy voi yhdistellä yhdestä lähteestä saatuja henkilötietojasi muusta lähteestä saatuihin. Kaikki lähteet on kuvattu verkkosivustollamme erillisessä evästeinfo-sivulla.

KPA Unicon Group Oy on lisäksi Facebook Irelandin kanssa yhteisrekisterinpitäjiä yhteisösivujemme osalta. Olemme tehneet Facebook Irelandin kanssa Rekisterinpitäjiä koskevan Lisäyksen (https://www.facebook.com/legal/controller_addendum) määrittääksenne tietosuoja-asetuksen mukaisten velvoitteiden noudattamista koskevat vastuumme yhteiskäsittelyyn liittyen. Olemme sopineet, että annamme sinulle tässä kohdassa annetut tiedot sekä sopineet, että meidän ja Facebook Irelandin välillä Facebook Ireland on velvollinen mahdollistamaan tietosuoja-asetuksen 15–20 artiklojen mukaisten oikeuksiesi toteuttamisen Facebook Irelandin säilyttämiin henkilötietoihisi liittyen. Facebook Irelandin ja Facebook Irelandin tietosuojavastaavan yhteystiedot ovat saatavilla Facebook Irelandin tietokäytännöstä osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacy . Kun tulet Facebook -yhteisösivullemme verkkosivuillamme olevan Facebook -linkin kautta tai vierailet, tykkäät tai kommentoit Facebook –sivullamme/Instagram -tilillämme tai seuraat Instagram -tiliämme, käsittelemme tietojasi yhdessä kerätäksemme kävijätietoja. Tätä kävijätietoa kerätään markkinointitarkoituksiin ja kehittääksemme Facebook/Instagram –sivujamme ja palveluitamme. Lisätietoja Facebook Irelandin henkilötietojen käsittelystä mukaan lukien oikeusperusteesta, johon Facebook Ireland nojaa, ja tavoista käyttää oikeuksiasi Facebook Irelandia vastaan voit lukea Facebook Irelandin tietokäytännöstä osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacy .

KPA Unicon Group Oy on myös LinkedIn Irelandin kanssa yhteisrekisterinpitäjiä LinkedIn -sivumme osalta. Olemme tehneet LinkedIn Irelandin kanssa Page Insight yhteisrekisterinpitäjä -lisäsopimuksen (https://legal.linkedin.com/pages-joint-controller-addendum ) määrittääksenne tietosuoja-asetuksen mukaisten velvoitteiden noudattamista koskevat vastuumme yhteiskäsittelyymme liittyen. Olemme sopineet, että meidän ja LinkedIn Irelandin välillä LinkedIn Ireland on velvollinen mahdollistamaan tietosuoja-asetuksen mukaisten oikeuksiesi toteuttamisen LinkedIn Irelandin säilyttämiin henkilötietoihisi liittyen. LinkedIn Irelandin ja heidän tietosuojavastaavansa yhteystiedot sekä tiedot LinkedIn Irelandin henkilötietojen käsittelystä mukaan lukien keinoista käyttää oikeuksiasi LinkedIn Irelandia kohtaan ovat saatavilla LinkedIn Irelandin tietosuojakäytännöstä osoitteessa https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy . Kun vierailet, tykkäät tai kommentoit LinkedIn –sivullamme, käsittelemme tietojasi yhdessä kerätäksemme kävijätietoja. Tätä kävijätietoa kerätään markkinointitarkoituksiin ja kehittääksemme LinkedIn –sivuamme ja palveluitamme.

 

Tietoja joita käsittelemme

KPA Unicon Group Oy voi käsitellä esimerkiksi seuraavia henkilötietojasi:

 • Perusyhteystiedot kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
 • Työsuhteeseen liittyvät tiedot, kuten työnantaja, työtehtävä, työntekijän asema, ammatilliset mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet
 • KPA Unicon Group Oy:n tai tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvä palaute, kommentit ja kysymykset
 • Toimitiloissamme tallennetut kuvat tai videot, joissa olet mukana
 • Yksilölliset käyttäjätiedot, kuten käyttäjätunnukset, käyttäjänimi, salasana
 • Verkkoselaimesi antamat verkkoliikenteeseen liittyvät tiedot, kuten selaimesi tyyppi, laite, kieli ja sen sivuston osoite, josta saavuit sivustolle, ja muut verkkoliikenteeseen liittyvät tiedot, kuten esimerkiksi IP-osoite, joka yksilöi internettiin kytketyn laitteen
 • Sähköpostiin liittyvä toiminta, esimerkiksi mitkä KPA Unicon Group Oy:ltä saamasi uutiskirjeviestit avasit
 • Muut profiiliisi liittyvät henkilötiedot, jotka olet vapaasti ilmoittanut kolmansissa verkkoyhteisöpalveluissa, kuten LinkedInissä jne.

Rekisterinpitäjänä KPA Unicon Group Oy ei käsittele arkaluontoisia henkilötietojasi.

 

Henkilötietojesi jakaminen

KPA Unicon Group Oy konsernissa

KPA Unicon Group Oy koostuu useista konserniyhtiöistä, joten on todennäköistä, että asiakas tekee yhteistyötä useamman KPA Unicon Group Oy konserniin kuuluvan yhtiön kanssa. Parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen tarjoaminen on meille tärkeää.

Konserniyhtiönä luovutamme tietoja konsernin toiselle yhtiölle pysyäksemme ajan tasalla asiakkaidemme ja yhteyshenkilöidemme sekä KPA Unicon Group Oy konserniyhtiöiden välisistä suhteista.

KPA Unicon Group Oy:n konsernin ulkopuolella

KPA Unicon Group Oy voi jakaa henkilötietojasi myös konserniin kuulumattomien kolmansien osapuolten kanssa seuraavissa yhteyksissä:

Liiketoimintakumppanit

KPA Unicon Group Oy voi jakaa henkilötietojasi kumppaneidensa kanssa silloin, kun se on liiketoiminnan kannalta oikeutettua ja tietosuojalakien mukaista. Näin voidaan tehdä esimerkiksi silloin, kun ostat työnantajasi puolesta tuotteen tai palvelun KPA Unicon Group Oy valtuutetulta yhteistyökumppanilta. Tässä tapauksessa KPA Unicon Group Oy ja sen yhteistyökumppani voivat jakaa henkilötietoja tarjotakseen tuotteen tai palvelun asiakkaalle.

Viranomaiset

Poliisi ja muut viranomaiset voivat vaatia KPA Unicon Group Oy:tä luovuttamaan henkilötietoja. Tässä tapauksessa KPA Unicon Group Oy luovuttaa henkilötiedot vain tuomioistuimen määräyksestä tai muulla vastaavalla perusteella.