Close

Joni Räsänen aloittaa yrityksen digijohtajana

PlantSys® on suunniteltu laitoksen etäohjaukseen ja tukemaan automatisoitua energialaitosta. Innovatiivinen ohjelmistomme takaa reaaliaikaisen näkymän, turvallisen toiminnan sekä 24/7-tukipalvelut tuotannon tehokkuuden varmistamiseksi. Järjestelmän avulla voimme myös tarjota 24/7-tukipalveluita ja auttaa laitoksen operaattoreita ja päättäjiä tekemään parempia ratkaisuja. Tekoälyavusteinen ennustava analytiikka ja ohjeistaminen parantaa laitoksen yleistä suorituskykyä.

”Otamme seuraavat kehitysaskeleet digitaalisissa palveluissa innostavan ja osaavan johtajan ohjauksessa asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Tämän vuoksi olemme nimittäneet Joni Räsäsen vastaamaan jatkossa KPA Uniconin digitaalisista palveluista,” kertoo Jukka-Pekka Kovanen, toimitusjohtaja, KPA Unicon.

”Olen todella innoissani päästessäni kehittämään KPA Uniconin ja asiakkaiden digitaalista polkua. Kuten useat muutkin alat, on energiantuotanto suureen haasteen edessä. Puhdasta energiaa tarvitaan yhä enemmän ja tehokkaammin tuotettuna”, toteaa Joni Räsänen, digijohtaja, KPA Unicon.

KPA Uniconin digitaalinen palvelualusta PlantSys, on kymmenessä vuodessa rakentunut vakaaksi ja laajaksi ratkaisuksi. PlantSys moduuleita on käytössä jo lähes 100 kappaletta ympäri maailmaa. Kehitystyö ei ole pysähtynyt vuosien aikana ja uusia ominaisuuksia julkaistaan asiakkaille ja kumppaneille kuukausittain. Nyt meneillään oleva tekoälyhanke tuo energiayhtiöiden käyttöön täysin uusia asioita, mitä ei tällaisissa järjestelmissä ole ennen totuttu näkemään.

”Uusi roolini KPA Uniconilla antaa minulle mahdollisuuden katsoa ja kehittää digitalisaatiota laajemmalla näkökulmalla. Jos haluat vaihtaa ajatuksia, niin ole rohkeasti yhteydessä”, jatkaa Joni Räsänen.

Lisätietoja antaa:

Joni Räsänen, digijohtaja, KPA Unicon, tel:+358407792458, joni.rasanen@kpaunicon.com