Pian voit ostaa varaosia ja palveluita myös verkosta – KPA Unicon Store avautuu 4.1.2021 | Kpa Unicon
Close

KPA Unicon Store avautuu 4.1.2021

KPA Unicon aukaisee verkkokaupan maanantaina 4.1.2021 ja tuo energiaratkaisujen varaosat ja palvelut helposti asiakkaiden saataville.

”Verkkokaupan avulla asiakas pystyy vaivattomasti tilaamaan varaosia ja tarkastamaan tuotteiden saatavuuden ympäri vuorokauden. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus seurata verkkokaupassa tehtyä tilausta toimitukseen saakka”, kertoo verkkokaupan projektipäällikkönä toiminut Anna Korhonen.

KPA Unicon Store -verkkokaupassa on varaosien lisäksi laaja tarjooma sekä digitaalisia- että huolto- ja elinkaaripalveluita. Verkkokaupassa asiakas pääsee tutustumaan palveluiden sisältöön ja palvelutarjoomaan. Yhteydenotto on asiakkaalle helppoa ja vaivatonta.

”Haluamme jatkuvasti kehittää toimialaa ja verkkokaupan avaaminen on uusi askel puhtaiden energiaratkaisujen toimittamisessa. Palvelemme asiakkaita ympäri maailmaa ja näin varmistamme energiaratkaisujen toiminnan ajasta ja paikasta riippumatta”, jatkaa Joni Räsänen, digijohtaja, KPA Unicon.

Lisätietoja antavat:

Anna Korhonen, kehityspäällikö, KPA Unicon, anna.korhonen@kpaunicon.com, tel:+358440930909

Joni Räsänen, digijohtaja, KPA Unicon, joni.rasanen@kpaunicon.com, tel:+358407792458