Close

Tomi aloittaa tehtävässään 10.1.2022.

KPA Unicon on nimittänyt uudeksi johtoryhmän jäseneksi ja myynnistä vastaavaksi johtajaksi (Vice President, Sales) Tomi Honkalan (46). Tomi on työskennellyt aikaisemmin Chempoliksen toimitusjohtajana ja tätä ennen tehnyt pitkän uran Metsolla / Valmetilla myyntijohtajana muun muassa Suomessa ja Kiinassa. Tomilla on vahva kokemus myynnin johtamisesta kansainvälisessä toimintaympäristössä ja hän tulee tukemaan erinomaisesti KPA Uniconin uuslaitos- ja palvelumyyntiä. Aiemmissa toimissaan hän on toiminut metsä- ja selluteollisuuden sekä biojalostamojen parissa. Tomi aloittaa tehtävässään 10.1.2022.

 

Mikko Marttala, varatoimitusjohtaja, siirtyy uuden työnantajan palvelukseen ja hänen työsuhde KPA Uniconilla päättyy 31.1.2022. Haluamme kiittää Mikkoa pitkästä työurasta KPA Uniconilla, erityisesti projektikehittämisen osa-alueella.

Lisätietoja antaa

Jukka-Pekka Kovanen, tel:+358405116234, jukka-pekka.kovanen@kpaunicon.com