Close

Meidän tehtävämme ei ole vain pitää laitostasi käynnissä, vaan pitää se käynnissä mahdollisimman tuottavasti ja kustannustehokkaasti.

Kesä on tulossa ja on aika varata laitoksen kesähuolto. Tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin sopivan kokonaisuuden laitoksen huoltoon.

Varaa kesähuolto ottamalla yhteyttä:

Jari Nousiainen
p. 040 700 6632
jari.nousiainen@kpaunicon.com

Sami Hyrkäs
p. 050 035 5678
sami.hyrkas@kpaunicon.com

Harri Rautiainen
p. 040 731 2235
harri.rautiainen@kpaunicon.com

Kesähuollon ja muut palvelumme tilaat vaivattomasti myös verkkokaupastamme.

Kesähuollon suunnittelun muistilista:

  1. Huoltohistoria ja huoltosuunnitelmat. Perehdy edellisen vuoden huoltoseisakin raportteihin ja niissä tehtyihin huomioihin, muihin aiemmin tehtyihin huoltosuunnitelmiin sekä käytön aikana tehtyihin havaintoihin. Suunnittele tuleva huoltoseisakki näiden pohjalta. Olemme mielellämme mukana suunnittelemassa huoltoa ennakkoon yhdessä teidän kanssa.
  2. Sovi resurssit ja aikataulut. Kesän kuumin huoltosesonki alkaa toukokuun lopulla ja päättyy lokakuun alkuun. Mitä aiemmin olet liikkeellä, sitä joustavammin pystymme palveluitamme tarjoamaan. Voit valita tarvitsemasi huoltopalvelut valmiista huoltopaketeistamme tai tarvittaessa räätälöimme yhdessä huollon tarpeidesi mukaisesti. Lisäpalveluna autamme myös huollon tarpeen määrittämisessä.
  3. Varaosat ja muut tarvittavat materiaalit.  Ota huomioon huollossa tarvittavat materiaalit ja varaosat. Kriittiset varaosat löytyvät meiltä varastosta, ja sopimuksen mukaan toimitamme myös kaiken muun tarpeellisen. Varaosat Unicon Biograte ja Unicon Renegrate -kattiloihin saat tilattua vaivattomasti verkkokaupasta.
  4. Varaa huoltoseisakin oheispalvelut. Tilaa hyvissä ajoin myös muun muassa puhdistus- ja nuohouspalvelut, telinetyöt ja painelaitetarkastukset. Sovi polttoainetoimitusten erityisjärjestelyt seisakin aikana. Ota huomioon myös mahdolliset meluilmoitukset ja muu tarvittava tiedottaminen.
  5. Tee pohjatyöt seuraavan kesän huoltoseisakkia varten. Sovi huollon laadukkaasta raportoinnista, ja valmistaudu käyttövarmaan ajokauteen. Hyvä pohjatyö auttaa valmistautumaan myös pidemmän aikavälin kehitystarpeisiin, esimerkiksi modernisointiin ja päästöjen hallintaan.