Close

Matti Huttunen tulee toimimaan hallituksen puheenjohtajan roolin lisäksi kokonpäiväisesti yhtiön johdon tukena strategiajohtajan positiossa.

Matti Huttunen on nimitetty KPA Unicon Group Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi sekä yhtiön strategiajohtajaksi 1.8.2022 alkaen.

Matti Huttunen tulee toimimaan hallituksen puheenjohtajan roolin lisäksi kokonpäiväisesti yhtiön johdon tukena strategiajohtajan positiossa. Hänellä on vankka kokemus niin kotimaisesta kuin kansainvälisestä teollisesta liiketoiminnasta sekä operatiivisissa että hallitusrooleissa.

KPA Unicon Group Oy:n hallituksen puheenjohtajan nimityksen lisäksi Matti Huttunen on nimitetty KPA Unicon Group Oy:n omistavan Due2Energy Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi 1.8.2022 alkaen.

Molempien yhtiöiden hallitus koostuu kolmesta jäsenestä ja yhdestä varajäsenestä; hallituksen puheenjohtaja Matti Huttunen, jäsenet Jari Pirkola ja Pekka Kovanen sekä varajäsen Jussi Lappalainen.

Lisätietoja antaa:

Matti Huttunen, hallituksen puheenjohtaja ja strategiajohtaja, KPA Unicon Group Oy ja Due2Energy Oy, tel:+358456195128, matti.huttunen@kpaunicon.com

Jukka-Pekka Kovanen, toimitusjohtaja, KPA Unicon, tel:+358405116234, jukka-pekka.kovanen@kpaunicon.com

KPA Unicon

KPA Unicon on suomalainen yhtiö, joka on ollut puhtaan, uusiutuvan energian puolestapuhuja jo vuodesta 1990. KPA Unicon luo ja toteuttaa uusia puhtaan energian ratkaisuja ympäri maailman. Se myös uudistaa olemassa olevia tuotantojärjestelmiä uusiutuvia energialähteitä hyödyntävillä teknologioilla, ja varustaa energiantuottajia innovatiivisilla digitaalisilla työkaluilla. Yhtiön tavoitteena on johtaa keskustelua puhtaan energian puolesta ja tuottaa lisäarvoa sen kumppaneille. Yhtiön päätoimipaikka on Pieksämäellä ja se työllistää noin 210 energia-alan ammattilaista kahdeksassa eri maassa.

KPA Unicon on Due2Energy Oy:n kautta osa Partnera-liiketoimintakonsernia, joka luo toiminnallaan omistaja-arvoa ja kestävämpää tulevaisuutta. Partnera Oyj on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.