Snart kan du enkelt köpa reservdelar och tjänster på nätet - KPA Unicon nätbutiken öppnar 01/04/2021 | Kpa Unicon
Close

KPA Unicon nätbutiken öppnar 01/04/2021

KPA Unicon öppnar webbutiken måndagen 4 januari 2021 och gör reservdelar och tjänster för värme- och kraftverk lätt tillgängliga för kunderna.

”Med hjälp av webbutiken kan kunden enkelt beställa reservdelar och kontrollera tillgängligheten av produkter dygnet runt. Dessutom har kunden möjlighet att följa beställningen i e-handeln fram till leverans”, säger Anna Korhonen, som fungerade som projektledare för e-handel på nätet.

Förutom reservdelar erbjuder KPA Unicon Store ett brett utbud av digitala, service- och livscykeltjänster. I webbutiken kan kunden bekanta sig med innehållet i tjänsterna och den service som erbjuds. Kontakten är enkel och problemfri för kunden.

”Vi vill kontinuerligt utveckla branschen och att öppna e-handel är ett nytt steg i att leverera lösningar för ren energi. Vi betjänar kunder över hela världen och säkerställer därmed drift av energilösningar oavsett tid och plats”, fortsätter Joni Räsänen, Digital Director, KPA Unicon.

Mer info ger:

Anna Korhonen, Utvecklingschef, KPA Unicon, anna.korhonen@kpaunicon.com, tel:+358440930909
Joni Räsänen, Digital Director, KPA Unicon, joni.rasanen@kpaunicon.com, tel:+358407792458